13 juli 2024

Forgotten Flavours: Engelse merk met een unieke smaak.

happy birthday to you greeting card

Echte vissers willen graag dat er zo veel mogelijk vissen aan de haak geslagen kunnen worden en dat de vissen gezond en goed aan de haak naar boven kunnen komen. Met Forgotten Flavours wordt de betoverende wereld betreden waar smaakvolle verrassingen samenkomen om een unieke ervaring te bieden. Of het nou gaat om een smaak van inktvis, perzik of ananas, Forgotten Flavors biedt je talloze smaken voor de beste viservaringen. 

Navigeren door Britse erfgoed

Heritage Ltd omvat de diepgewortelde trots en erfgoed. De oorsprong ligt in het zuiden van Engeland, maar tegenwoordig is het ook te vinden in het noorden, waar het wordt toegelegd op het leveren van op maat gemaakte, hoogwaardige Britse producten voor vissers. Met meer dan jarenlang ervaring in het hele land, worden de behoeften van vissers begrepen en wordt er gekeken naar de geschiedenis van de Britse karpervisserij. Erfgoed is voor de praktijk niet alleen een woord, maar een diepgaande passie. Heritage Ltd biedt allerlei soorten producten voor jou als echte visser. Zo is er voor jou een MK3 onthaakmat, een MK3 net float, soorten stickers van M2 en nog Heritage Ltd gedrukte pinnetjes of gedrukte merk op mokken.  

Heel veel soorten smaken

Forgotten Flavours is een merk dat vooral bekend staat van de smaakvolle pop-up balletjes, speciaal gecreëerd voor de echte vissers. Deze kleine bolvormige is gevuld met allerlei soorten smaken, van zoet tot hartig en alles daartussenin en is te gebruiken als haakaas voor de vissen! Met smaken als white chocolate, citrus, tutti frutti, aardbei en nog vele andere soorten smaken. Dus ben jij een echte visser en wil je echt de haak slaan? Zoek vooral niet verder, want dan ben jij bij het juiste adres!